RSS Feed
aantal bezoekers sinds 12/08/2012 :
 

Publicatie 'De beste Kant van Ieper' n.a.v. 30-jarig bestaan 'Kantatelier Kersercorf' (01/09/2012 - Het Nieuwsblad online - PLI)

FOTO - Het Nieuwsblad - online - 01/09/2012 - PLI
bron : HET NIEUWSBLAD ON LINE - 01/09/2012 - PLI

IEPERS KWARTIER HELPT MEE AAN PUBLICATIE brochure 'De Beste kant van Ieper'

IEPER - Ter ere van het 30-jarig bestaan van hun Kantatelier organiseert dienstencentrum De Kersecorf op zaterdag 1 en zondag 2 september 2012 de Kantontmoetingsdagen in het Sint-Vincentiuscollege.

Bezoekers zien er de kantbeurs met de expo’s ‘30 jaar Kantatelier De Kersecorf’ en ‘Kant in Ieper, vroeger en nu’. Verschillende kantgroepen en handelaars hebben er een stand.

Er is ook een themawandeling met gids: ‘Kant in het historisch Ieper’. Die gaat door op zaterdag en zondag om 10.30, 14.00 en 15.30 uur. De wandeling duurt een uur en kost amper 1 euro. Vooraf inschrijven is gewenst.

Zaterdag kun je van 15 tot 16 uur ook genieten van kant-liederen op de Ieperse beiaard door beiaardier Ludo Geloen.

I.s.m. ‘IEPER Verbeeldt’, het Stadsarchief en Heemkring Iepers Kwartier wordt de brochure ‘De beste Kant van Ieper’ uitgegeven waarin het Ieperse kantverhaal met tekst van wijlen Octaaf Mus en met prachtig fotomateriaal uit de doeken wordt gedaan. De brochure is enkel te verkrijgen tijdens een bezoek aan de kantdagen (gratis).

Academische Zitting Stadhuis Iepers tgv 50-jarig bestaan

19/12/2014 - Academische Zitting in het stadhuis van Ieper n.a.v. 50-jarig bestaan Iepers Kwartier en het verschijnen van het boek 'Onsterfelijke Ieperse figuren'.

Van links naar rechs : secretaris Jean-Pierre Meirlaen, voorzitter Daniël Masure en schepenen Desomer en Verschoore.

(foto Monique Meirlaen)
Archiefdoos 1
Archiefdoos 2
Archiefdoos 3
U kijkt nu in Archiefdoos 5

maar u mag in volle vrijheid ook in onze
andere archiefdozen
neuzen


klik hieronder
op een andere doos
naar keuze
Archiefdoos 4